Loungewear för plus size

Jag har mest jeans på mitt jobb. Så när jag kommer hem vill jag byta till något bekvämare. Känner ni igen er? Efter åtta timmar instängd i ett par tajta brallor vill jag släppa på trycket lite :) 
Det blir ofta leggings och T-shirt jag byter till för det är sååå skönt, men leggings är också det fulaste jag vet. Haha. Så för att höja modegraden en aning har jag kollat ut tre bekväma loungewear outfits. Jag bara äääälskar färgerna! Väldigt våriga. LÄNGTAR till våren. Gillar ni det?

(null)

(null)

1Ellos, upptill stl 52 2River Island 3Ellos
4BonPrix 5BonPrix 6Zalando


Kategori: Kollage Taggar: BonPrix, Ellos, Nike, Zalando, plus size, plus size loungewear, plus size myskläder;

Fixa stilen - plus size

I somras såg jag Rochelle från Beauticurve i denna svala och böljande sommarklänningen. Supersnygg tycke jag. Den kom från Who What Wear’s samarbete med  Target  Toppen, en budgetklänning som ser ut som ’a million dollars’. Men vad jag förstod så skickade inte Target till vårt avlånga land :( Buuhu!
Men nu har jag hittat en liknande (finns i röd-vit randig också) som också är budget-friendly! Klicka hem den för typ 165 spänn. GILLA!

Vad tycker ni om den nya kategorin ’Fixa stilen’?

(null)

KlänningShein
VäskaDorothy Perkins
SkorScanweld

Kategori: Fixa stilen Taggar: Beauticurve, Dorothy Perkins, Scanweld, Shein, plus size, plus size fashion, plus size inspiration, plus size mode, plus size outfit, plus size outfitinspiration, plus size shopping;

Grammy awards 2018

I natt gick årets Grammy gala av stapeln i New York. Musikprestationer från det gångna året skulle prisas och många deltagare bar på vita rosor på röda mattan. Det var för att visa sitt stöd för #metoo och upproret Time’s up!
Vem tyckte du va snyggast?

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)