Regular to plus size

Detta är en kategori jag tror kommer att uppskattas av er läsare. Det är nämligen en kategori jag saknat själv många gånger. Och det är väl sällan man kan hitta exakt samma plagg i plus size som i det vanliga utbudet. Men iaf något liknande. I hope you'll like.
Ylva Skarp är en konstnär jag gillar skarpt, hö hö, ursäkta ordvitsen. Vi har några av hennes målningar hemma och jag tycker hon är jätteduktig. Under Formex-mässan så lanserade hon t-shirts med tryck och denna YES-tröjan i rött florerade runt på en massa bloggar. Jag tyckte den va snygg, men den erbjuds bara upp till storlek L :/ Mycket synd! Men som substitut hittade jag denna Sparkle & shine-tröjan från Ellos som finns upptill storlek 52/54.
 
 
 

Följtips

Denna snyggingen får inleda veckan. Jag hade lätt kunnat göra en copy/paste på hennes outfit. Tycker den är sååå snygg! Och hon är absolut ett nytt följtips på instagram @nazirasacasa. Med härligt färgsprakande bilder är hon en fröjd att ha i flödet. En sann skönhet. Så in och följ!
 
Trevlig höstlovsvecka på er!
 
 
 
Kategori: Inspiration Taggar: Plus size, Plus size förebild, Plus size inspiration, Plus size inspiratör;

Plus size in the blush

Jag har alltid tyckt att ljusa färger hör hemma på sommarhalvåret. Eftersom många har en solbrun hy då. Men enftersom vi inte får någon sommar alla år, så har jag bestämt mig för att inte vara så trångsynt. Det är sällan jag trivts i dessa blush-nude tonerna efter som jag är blond och för det mesta blek. Jag smäler liksom in och ser urtvättad ut, inget jag trivs med. Men nu när jag har en lite mer askgrå hårfärg så kan det kanske vara värt att testa, även på hösten? På med rouge, ett mörkt bärigt läppstift och en vinröd kofta så kanske jag är i hamn. Va tror ni?
 
 
1. H&m   2. Bon Prix   3. River Island
4. H&m   5. River Island   6. Bon Prix