Myskläder för plus size

Nu är det högsäsong för mys tycker jag. Adventsmys med glögg, pepparkakor, lussebullar, tända ljus, uppkrupen i soffan med julmusik i högtalarna. Men så plingar det på dörren med en leverans av julklappar som klickats hem på nätet, och då vill man inte skämmas. Att öppna dörren i pappas gamla urfesna långkalsonger känns väl sådär, för att bjuda på en autograf och få en stor låda med en konstig blick på köpet. Utan man vill ändå se representabel ut, samtidigt som man känner sig bekväm. Här har jag samlat dem snyggaste myskläderna jag kunde hitta. Och visst är det okej att skrota runt i pyjamas en hel dag?

(null)
(null)
(null)

1. Nordstrom 2.  Nordstrom 3.  Nordstrom 
4. Ellos 5. Ellos 6. Ellos 
7. Asos 8.  Asos 9.  Asos 
10. BonPrix 11. BonPrix 12.  BonPrix 
13. BonPrix 14. BonPrix 15.  BonPrixKategori: Topplista Taggar: plus size, plus size myskläder, plus size pyjamas;

Regular to plus size

Det är säkert många med mig som gillade Lindex höstkollektion när den släpptes. Jag gregglade lite extra i mungipan när jag gick förbi skyltfönstret och såg denna plisserade sammetskjolen. Med en stor bild på Babba Canales över. Hon frontade ju deras höstkampanj för stickat. Vilken sjukt imponerande kvinna by the way! Läste en intervju med henne här. Snygg, cool och affärskvinna. Det är inspirerande.
Hur snygg den här kjolen än va, så erbjöds den inte i några större storlekar. Lindex lanserade ju ett nytt koncept som hette ’Fashion in more sizes’ för ett tag sedan, vilken jag älskar idén av. Men tyvärr är jag rätt besviken på det. Dem flesta plaggen finns ändå bara upp till XL eller 50 och det är väl inte precis någon skillnad sedan tidigare. En storlek kanske, men jag hade ju velat ha upp till storlek 56. Så att alla som vill klä sig trendigt kan göra det. 
Men för alla er som va sugna på en plisserad sammetkjol i den underbaraste färgen petroleum, kan köpa en liknande på Eloquii.
 
(null)
Kategori: Regular to plus size Taggar: Babba Canales, plus size, plus size inspiration, plus size kjol, regular to plus size;

Min outfit 2,5

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blus - Eloquii
Kjol - Åhléns, ej plus size
Strumpbyxor - Kappahl, favoriter!
Skor - Zalando