Hårfärg

Var hos frisören igår för att göra ljusa slingor.   Hade grym utväxt! Man får ju snygga till sig lite inför midsommar ;) Jag visade en bild på Isabella Löwengrip, jag tycker hennes hår har varit on fleek på senaste tiden. I like alot! Både färg, längd och struktur. Hennes hår är dock ett par centimeter längre än mitt, men då har jag något att sikta efter. Det är ju på utväxt sedan tidigare men det blir roligare med en målbild :) En riktig inspiration (generellt är hon en stor inspirationskälla för mig, girlpower!)

 
 
 
Isabella Löwengrip

Summer!

I helgen ska solen skina över södra Sverige. Det gillar vi. Vad ska man då göra om inte bättra på brännan på playan? Därför har jag satt ihop några snygga badkläder jag hittat på nätet. Alla i plus size såklart. Förra året köpte jag två baddräkter från Swimsuitsforall.com som jag verkligen va nöjd med, kan varmt rekommendera dem. Dem har ju samarbete med Ashley Grayham just nu. Där nr 6 här nere är min favorit. Men det är ju såklart alltid kul med något nytt. Jag satsar nog på en bikini i år :)

 
Och glöm inte solskyddsfaktor!!
 

1. Lane Bryant 2. Bohoo 3. Lane Bryant

4. Lane Bryant 5. Lane Bryant 6. Swimsuits for all

Kategori: Topplista Taggar: Baddräkt, Badkläder, Bikini, Plus size;

Material love!

 
 
Visst är det underbart när man hittar ett plagg man bara älskar? Jag snubblade över den här klänningen och föll pladask! Love Love love <3 Kanske får den bli min midsommarklänning? Den finns också med mörk botten. Och är just nu nedsatt med 25%, wiie!
Den påminner ju om Dolce &  Gabbanas fruit and floral collection. Som också är helt i min smak men för en helt annan plånbok :) 
 
 
 
Nordström, ca 837 kr.          Dolce & Gabbana