Inkommande

Jag är i behov av nya toppar att ha på jobbet. Sånt som är lätt att slänga på sig tillsammans med ett par jeans och ett stort halsband eller häftiga örhänge. Det är vad jag gillar. Men såklart när man är på jakt efter något speciellt så hittar men inte DET, utan en massa snygga byxor istället :) 
 
Till sist hittade jag 4 snygga toppar på Dorothy Perkins, var av 3 på REA :) Wiiie!
 
 
De tre första var på rea (därför begränsat antal) och den fjärde för fullpris.
 
Kategori: Inköp Taggar: Blommiga toppar, Mönstrad topp, Plus size, toppar;

Shine like the sun

Gula kjolar har jag sett på många webbutiker i sommar. Jag tycker det känns väldigt sommrigt. Framförallt denna vippiga och flörtiga varianten. Men jag har svårt att bära just gult då jag större delen av tiden är blek. Det är inte mycket som är snyggare än en solkysst brunnett i gult, alltså det jag inte är. Sarah från Stylishsassyandclassy.com klarar det fint, trots sin ljusa hy, tycker jag. Även ett följtips! Hon är en av mina favorit plus size bloggare.
 
 
 
 
Kategori: Inspiration Taggar: Följtips, Kjol, Plus size;

Stilleben till string

Vi har köpt två stringhyllor som vi satt upp i vardagsrummet. Svarta järn med valnötshyllplan. Jättesnygga! Men jag får inte rätt på pyntet som ska stå i hyllorna. Det blir helt enkelt inte fint.
För att bygga fina stilleben ska man tänka på motsatsförhållande. Lågt mot högt, blankt mot rufft, runt mot kantigt och så vidare. Och bygga bakifrån och framåt. Trots denna vetskap så tycks jag inte få till det. Vad har ni i hyllorna hemma?
 
 
 
 
 
 
Bilder från Pinterest.