Pinterest

Jag är pinterest-beroende! Men det är något av det roligaste tidsfördrivet jag vet. Att samla på bilder och ha ordning & reda :) Att känna sig inspirerad är en otroligt lycklig känsla för mig och det känner jag ofta av att kolla på bilder. Antagligen för att jag är kreativt lagd.
För er som inte känner till Pinterest är det som en jättestor bildbank där man har egna anslagstavlor, som man sparar sina bilder på. Vad anslagstavlorna gäller beror helt på ens intresse. 
Eftersom jag har haft Pinterest ett tag har jag precis kommit över 10 000 sparade bilder. Men max 500 bilder på en anslagstavla, annars brukar allt lagga om man ska kolla igenom den. Jag brukar också med jämna mellanrum rensa så att jag inte har några dubbletter, men det är lite svårt att hålla 1500 bilder i huvudet när man till exempel kollar igenom mina outfitsanslagstavlor ;) 
Det är toppen om man behöver inspiration till någon festlig dukning, julpyssel, recept, trädgård eller vad som helst. You name it! Här är mina, gillar ni dem och min stil så tveka inte att följa mig.
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: