Ny säsong

Just nu är jag jättesugen på den nya säsongen. Jag längtar efter att upptatera min garderob med härliga köp, men innan dess en riktig storrensning. Jag har massor med kläder som jag sparat men som inte är helt bekväm i men ändå sparat för sentimentala skäl. Alla dem där plaggen hade jag velat rensa ut. För att få en helt ny fräsch start. Stilexperten Katarina hade toppen bra frågor man ska fråga sig själv eller plagget när man rensar.
Jag vill även fixa och boa hemma, det passa liksom nu. Och den största skyllen för det ska faktiskt IKEA-katalogen ha som kom i veckan. Det har bläddrats varmt i den här på Fornminnes. (vår gata). Jag blev jätteglad när jag såg den låg där i brevlådan. Så nu står matsalsstolar, garderob och nattygsbord på önskelistan.
Men en annan stor bidragande faktor till mitt sug efter att boa, fixa och greja kommer från favorit podden Stilsnack. Dem inspirerar mig massor! Och jag blir så glad av att lyssna på dem, dem ger mig energi. Så det kan jag verkligen rekommendera er om ni gillar inrednig och mode. Jannice var ju min idol sedan innan men Katarina är en ny bekantskap. Trevlig duo!
Nu när jag letat efter nya höstköp fastnade jag på Eloquii. Och jag är ju sån som handlar allt jag gillar från samma sajt för att bara behöva betala en frakt :)  Dem erbjuder faktiskt fri frakt vid sin första beställning. Men jag velat såklart in i det sista. Fast jag tycker det var roliga plagg!!
 
 
Kategori: Drömköp, Inköp; Taggar: Eloquii, Höst, Ny säsong, Plus size, Plus size blus, Plus size byxor, Plus size inspiration, Plus size klänning, Plus size toppar;
Kommentera inlägget här: